tv állvány

Ha tv állvány vásárlásra kerül a sor, manapság az emberek már nem csak a funkcionalitást és az árat tartják szem előtt. Valami olyanra vágynak, ami passzol a saját ízlésükhöz és a lakás stílusához. A gyártók pedig azon vannak,hogy kielégítsék az átlag vásárlónak ezen vágyait, ezért olyan tv állványokat készítenek, amelyek nem csak praktikusak, de kellemesen esztétikus látványt nyújtanak.

Persze akinek átlag feletti tv állványra fájna a foga, annak természetesen mélyebben a zsebébe kell nyúlnia, mint egy egyszerűbb darabért. Általában persze megéri a plusz költség, mivel a dizájnosabb külső és az extra kiegészítők segítenek kitörni az unalmas és divatjamúlt stílusból.
Következzen pár stílus ötlet azoknak, akik tv állvány vásárlás előtt állnak, és mondjuk szeretnének valami praktikus, kreatív, esetleg egyedi darabot beszerezni a lakásba.

Modern tv konzolok – az egyszerűbbtől az art decon át a futurisztikusig rengeteg stílusú tv konzol közül válogathatunk már. Ezek tökéletes kiegészítői lehetnek akár egy kortárs dizájnnal berendezett lakásnak is.

Hagyományos – természetesen azokra is gondolnak a gyártók, akik a hagyományos, fából készült állványokat kedvelik. Kézzel – például cseresznye- vagy nyírfából – készült állványokra is bukkanhatunk, ha elég szemfülesek vagyunk, és van időnk keresgélni.

Környezetbarát – a zöld hullám rendkívül nagy hatással van modern világunkra, és ez a bútoriparban is érezhető. A ‘zöld bútorokat’ újrahasznosított anyagokból készítik. Az egyik legfantasztikusabb és leglátványosabb ilyen zöld anyag az uszadékfa.

Nőies – nem csoda, hogy vannak kifejezetten nőknek tervezett bútorok, hiszen a nők sokkal szívesebben foglalkoznak az otthon szépítgetésével. A szingli nők például inkább választanak olyan tv állványt, ami színben és dizájnban is inkább a nőies vonalat képviseli.

Férfias – egy kifinomult stílusú férfi valószínűleg olyan tv állványt keres magának, ami tükrözi ízlését. Általában a fémes jellegű darabokat preferálják, mint a króm vagy a sárgaréz.

Gyerek – a gyerekszobába szánt tv állvánnyal kapcsolatban két legfontosabb elvárás van: hogy színes és strapabíró legyen. Anyukáknak javasolt olyan kereskedőhöz fordulni, akik egyébként gyerekbútorok árusításával is foglalkoznak.

Sarok állvány – a sarok tv állvány a szoba bármely sarkában elhelyezhető. Nagyon praktikus és látványos kiegészítője lehet a nappalinak, hálószobának vagy akár a konyhának, és rengeteg helyet tudunk vele spórolni. A pakoló felülete egy ilyen állványnak meglepően nagy az egyébként kompakt megjelenéshez képest.

Bárki megtalálhatja online a tökéletes darabot magának. Hogy melyikre esik majd végül a választás, az úgyis azon múlik, hogy milyen stílust szeretnénk az otthonunkba varázsolni.