Mika Tivadar kert

A Mika Tivadar Kert Budapest 07. kerületében, a Kazinczy utca 47. szám alatt található. A mulató az egykori vasáru és rézáru gyár tulajdonosának, Mika Tivadarnak a nevét örökölte meg. 2010-ben történt nyitása óta az egyik legfelkapottabb szórakozóhelynek számít a budapesti éjszakai életben.

A 20-as, 30-as évek atmoszféráját megidéző hely kialakítása Langer Vera keze nyomát képviseli, kék és aranyszínekben pompázó fala a hatalmas tükrök és a csillárok ezer irányba szórják a fényt, különleges városi atmoszférát teremtenek.

A pinceszintjét modernebb kialakítás, a strapabíróbb szerkezet jellemzi a hajnalig tartó pörgős bulik jegyében. A későbbiekben megnyitott Kerthelységben nyaranta egy tűt is nehéz leejteni a tömegtől.

A 2011-től megnyílt koncertteremben koncertek, színházi események és bulik színesítették a kínálatot. A terem névadásánál a tulajdonos feleségének Jelinek Klementinának állítottak emléket.

mika tivadar kert

A Mika Tivadar Garden, az egykori parkoló helye mára bezöldült, belombosodott, tavasztól gyönyörű zöld színekben pompázik.

A mulató és kert hétköznapokon 16-tól éjfélig, hétvégente hajnali 4-ig, és 5-óráig várja a vendégeket.

A kocsma italválasztéka meglehetősen nagy, vagy húsz féle koktélból, öt féle csapolt sörből lehet választani, de borok és rövid italok kedvelői sem maradnak szárazon.

A bulik változatos kínálatában a féláras hétfők, a Slam Poetry, de a két kedvenc stílus a Hip-Hop, és az R’N’B’ tüzes összecsapásának is résztvevőjévé lehet válni.

Ez is érdekelhet
mikulásvirág